r
Nosalty Logó

Baconban sült töltött fasírt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Edit
Baconban sült töltött fasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 627 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 5012 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 250 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.6 g

Zsír

  • Összesen
    46.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1654.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    1106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    138.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    221 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 627 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    325 g

Zsír

  • Összesen
    375.2 g
  • Telített zsírsav
    131 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    2023 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13233.6 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    379 mg
  • Kálcium
    523 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    297 mg
  • Foszfor
    3149 mg
  • Nátrium
    8844 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1108.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    596 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    496 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    232 micro
  • Kolin:
    1765 mg
  • Retinol - A vitamin:
    594 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1409 micro
Összesen 5012 kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    658.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 250 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fasírthoz valókat szokásos módon összekeverjük, ízlés szerint ízesítjük.
  2. Egy őzgerincformát kibélelünk baconnal. Nem baj, ha kilóg a formából, majd visszahajtjuk a végén.
  3. A bekevert hússal is kibéleljük kb. 1 cm vastagon mindegyik oldalát. Ebbe a vályúba fektetjük a megpucolt főtt tojásokat és a kolbászt, aminek a héját húzzuk le.
  4. Betakarjuk a megmaradt fasírthússal, és ráhajtjuk a kilógó szalonnákat, és még ahol kell, teszünk a tetejére bacont. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Ne süssük magasabb fokon, mert akkor a szalonna hamar megég. Tegyünk alá egy tepsit, mert valószínű, hogy kicsit kifolyik majd belőle lé.
  5. Amikor kész (kb. 60 perc), borítsuk ki arra a tepsire, ami alatta volt, és süssük a tetejét is pirosra.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 222
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 39467
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 01.

Ajánló

Ő zöldborsófőzelékkel szereti. Hidegen is nagyon finom. Jó étvágyat hozzá !

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A pici fiamnak (10 éves :) ez a kedvenc étele.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...