r
Nosalty Logó

Ananászos-újhagymás rudas fasírt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Angie-30
Ananászos-újhagymás rudas fasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Összesen 545 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Összesen 2720 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Összesen 151 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.1 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    198 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1089.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    526 mg
  • Nátrium
    321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    234.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    223 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    491 micro
Összesen 545 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    235.5 g

Zsír

  • Összesen
    139 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    990 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5445.9 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    272 mg
  • Kálcium
    546 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    348 mg
  • Foszfor
    2631 mg
  • Nátrium
    1607 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.6 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1172.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    299 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    259 micro
  • K vitamin:
    359 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    294 micro
  • Kolin:
    1033 mg
  • Retinol - A vitamin:
    205 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1115 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2455 micro
Összesen 2720 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    301.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 151 kcal

Hozzávalók

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Elkészítés

A fasírthoz

  1. Egy tálba beletesszük a húst, hozzárakjuk a karikára vágott újhagymát, a zúzott fokhagymát, belemorzsáljuk a kenyér belsejét, a tojásokat, a sót, borsot, majorannát, chilit, jól eldolgozzuk.
  2. Alufóliát megolajozzuk, eligazítjuk rajta húst laposra, szétrakjuk az ananász kockákat, majd fölcsavarjuk roládnak, alufóliába becsomagoljuk, olajjal kikent tepsibe rakjuk, 1 órát sütjük, majd kicsomagoljuk a fóliából, és még 10-15 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1050
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Ananászos húst akartam készíteni, mivel nem volt olyan hús a boltba, amilyet akartam, így anyukám azt mondta, legyen fasírt ananásszal, mért is ne, gondoltam, újhagyma van a kertben, így ez lett belőle.

Hozzávalók

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...