Ananászkonzerv

Hőkezeléssel tartósított konzervipari termék, amely ananászt, vizet és cukrot tartalmaz. Felbontás után a hűtőben 2 napig lehet tárolni. A nyers ananász, rostokban leggazdagabb és az egyik legegészségesebb növény, amit fogyasztani lehet. A nagyüzemi tartósítás során a gyümölcs veszít ugyan tápanyag tartalmából, de még így is marad sok tartalék a lezárt dobozban. Jobb ananászkonzervet enni, mint ananászt egyáltalán nem enni.
Bármikor
Felbontás után hűtőben.
fehérjetartalom
0.51 g
zsírtartalom
0.062 g
szénhidráttartalom
15.56 g
víztartalom
83.51 g
Kalcium
16 mg
Magnézium
15 mg
Foszfor
7 mg
Nátrium
1 mg
B6 vitamin
0.075 g
C vitamin
9.4 mg
Kolin
5.5 mg
Niacin - B3 vitamin
0.284 mg
fehérje
0.51 g
Zsír
telített zsírsav
0.008 g
egyszeresen telített zsírsav
0.014 g
többszörösen telített zsírsav
0.04 g
ásványi anyagok
Kalcium
16 mg
Vas
0.28 mg
Magnézium
15 mg
Foszfor
7 mg
Nátrium
1 mg
Cink
0.1 mg
Réz
0.107 mg
Szelén
0.4 µg
szénhidrát
rost
1.3 g
cukor
14.26 g
víz
83.51 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.102 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.021 mg
Niacin - B3 vitamin
0.284 mg
Folát
5 µg
Kolin
5.5 mg
Béta-karotin
30 µg
E vitamin
0.02 mg
K vitamin
0.7 µg
A vitamin
3 µg
C vitamin
9.4 mg
B6 vitamin
0.075 g
Virító zöld tavaszias krémleves, baconnel spékelt batátatócsni és egy tiramisus chiapuding a jussod ma.
NosaltyItt az idő, hogy megkezdjük a tavaszi kertészkedést, és előkerüljenek a vetőmagvak! A fűszernövények között is bőven akad olyan, amit a tavaszi szezonban kell elvetni, hogy pár hónap múlva már szedhessük a friss fűszert. Te mennyire ismered jól ezeket a növényeket?
NosaltyA kókuszolaj sokak kedvence a konyhában. Igen ám, de ha hideg hozzávalókkal keverjük, az kellemetlen meglepetésekhez vezethet, így jobb felkészülten belevágni a vele történő sütés-főzésbe.
Szabó AnnaNyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
Apró tökre vagy csilipaprikára emlékeztető, C-vitaminban dús pirosas-barnás gyümölcsök, melyek Brazíliában, de akár nálunk is megteremnek. Íme a brazil cseresznye, alias pitanga, amit alig ismerünk.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!