r
Nosalty Logó

Ananászos-sajtos csirkemell Maritól

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
mari
Ananászos-sajtos csirkemell Maritól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1010 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4037 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 205 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.8 g

Zsír

  • Összesen
    65.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    205 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1662.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    638 mg
  • Nátrium
    415 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    317.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    211 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 1010 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    231.1 g

Zsír

  • Összesen
    260.6 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    819 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6650.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    1795 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    391 mg
  • Foszfor
    2552 mg
  • Nátrium
    1660 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    194.4 g
  • Cukor
    109 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1269.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    873 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    665 mg
  • Retinol - A vitamin:
    846 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 4037 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 205 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet feldaraboljuk kb. féltenyérnyire. A vastagabb részeket kettévágjuk.
  2. Mindkét oldalát besózzuk, és megforgatjuk a lisztben.
  3. A forró olajban hirtelen megsütjük mindkét oldalát.
  4. Veszünk egy magasabb méretű jénait, és a megsütött csirkemell egy részét lerakjuk. Utána ráteszünk a darabolt ananászból, és ezt megszórjuk a reszelt sajttal. Ebben a sorrendben folytatjuk addig, amíg az alapanyag tart. A reszelt sajttal fejezzük be.
  5. Az ananászkonzervben maradt levet ráöntjük a rakott csirkemellre.
  6. Alufóliával letakarjuk, sütőbe tesszük, és ha már rotyog az ananászlé, levesszük a fóliát, és rásütjük a sajtot, hogy szép színe legyen.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 195
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 63
  • Össznézettség: 23943
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Igen egyszerű, könnyen elkészíthető étel. Előző nap is össze lehet rakni, így tán még finomabb, mivel az ananászlé jól átjárja a husit. Burgonyapürét ajánlok hozzá.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...