Almás pite-torta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Vica
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
1050
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
4198
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
242
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 17.2 g
Zsír
-
Összesen 54.1 g
-
Telített zsírsav 24 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 223 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 663.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 38 mg
-
Kálcium 120 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 73 mg
-
Foszfor 325 mg
-
Nátrium 101 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 130.9 g
-
Cukor 63 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 205 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 344 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 30 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 69 micro
-
Kolin: 139 mg
-
Retinol - A vitamin: 333 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 117 micro
-
β-crypt 24 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 252 micro
Összesen
1050
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 68.6 g
Zsír
-
Összesen 216.3 g
-
Telített zsírsav 94 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 53 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 57 g
-
Koleszterin 893 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2654.1 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 154 mg
-
Kálcium 479 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 292 mg
-
Foszfor 1298 mg
-
Nátrium 405 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 523.5 g
-
Cukor 254 mg
-
Élelmi rost 34 mg
VÍZ
-
Összesen 819.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1377 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 50 mg
-
D vitamin: 119 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 277 micro
-
Kolin: 556 mg
-
Retinol - A vitamin: 1333 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 466 micro
-
β-crypt 96 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1006 micro
Összesen
4198
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 3.9 g
Zsír
-
Összesen 12.4 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 51 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 152.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 28 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 75 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.1 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 47.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 79 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 58 micro
Összesen
242
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A vajat a cukorral kikeverjük.
- Hozzákeverjük a tojások sárgáját, a citrom reszelt héját, a vaníliarúd kikapart belsejét, fél citrom levét és a fahéjat.
- A lisztet összekeverjük a sütőporral, a darált dióval, és az egészet a tojásos masszához adjuk.
- A 2 almát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és a mazsolával együtt a masszához keverjük.
- A végén hozzáadjuk a tojások kemény habját.
- A tésztát kivajazott piteformába öntjük.
- Tetejét a maradék almával kidíszítjük, a cukorral megszórjuk, és előmelegített sütőben, 35-40 perc alatt készre sütjük (tűpróba).
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30
- Sütés ideje: 35 perc
- Receptkönyvben: 53
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 14394
- Feltöltés dátuma: 2010. május 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
Vica
37 recept
Legújabb konyhai szerzeményem, a pitesütő forma felavatására készült ez a süti.