Almás káposztasaláta loretta konyhájából
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 1% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
235
kcal
- 1% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
937
kcal
- 1% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 4.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 558.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 207 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 54 mg
-
Foszfor 162 mg
-
Nátrium 131 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 48.3 g
-
Cukor 32 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 461.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 651 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 75 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 234 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 119 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 2522 micro
-
β-karotin 6340 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 906 micro
Összesen
235
kcal
- 1% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.6 g
Zsír
-
Összesen 17.7 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2234.3 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 827 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 214 mg
-
Foszfor 647 mg
-
Nátrium 523 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 193.3 g
-
Cukor 128 mg
-
Élelmi rost 45 mg
VÍZ
-
Összesen 1845.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2606 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 298 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 937 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 475 micro
-
Kolin: 161 mg
-
Retinol - A vitamin: 68 micro
-
α-karotin 10087 micro
-
β-karotin 25358 micro
-
β-crypt 79 micro
-
Likopin 3 micro
-
Lut-zea 3624 micro
Összesen
937
kcal
- 1% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 0.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 89.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 33 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 26 mg
-
Nátrium 21 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.7 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 73.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 104 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 37 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 404 micro
-
β-karotin 1015 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 145 micro
Összesen
38
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát legyaluljuk, az almát, répát lereszeljük, a hagymát felkarikázzuk, és mindent összekeverünk.
- A joghurtot és a majonézt összekeverjük a sóval és borssal, majd összekeverjük a zöldségekkel. Beleöntjük az almalevet is, és elkeverjük.
- Hűtőben fél órát állni hagyjuk, újra megkeverjük, és elfogyasztjuk.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 84
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 8
- Össznézettség: 13652
- Feltöltés dátuma: 2013. június 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Próbálom a hagyományos köreteket (rizs, tészta, krumpli) minél kevesebbszer enni, helyette különféle salátákat készítek. Ezt például juhtúróval töltött barna csiperkegombához készítettem, és nagyon finom lett!