r
Nosalty Logó

Alaszkai tőkehal pikáns paradicsommártásban

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Alaszkai tőkehal pikáns paradicsommártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 280 kcal
  • 12% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 839 kcal
  • 12% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 98 kcal
  • 12% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1267.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    406 mg
  • Nátrium
    648 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    217.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    613 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    19176 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 280 kcal
  • 12% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.2 g

Zsír

  • Összesen
    20.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3802.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    1218 mg
  • Nátrium
    1944 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.9 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    653 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    411 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    1838 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    57528 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 839 kcal
  • 12% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    440.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    213 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6666 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 98 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát felszeleteljük, a fokhagymát apró darabokra vágjuk, az olívaolajon üvegesre pároljuk.
  2. Beleöntjük a sűrített paradicsomot, és hozzáadjuk a fűszereket, valamint a mézet és a fél citrom levét.
  3. Jól összekeverjük, 5 percig főzzük.
  4. Egy hőálló tál alját kevés olívaolajjal meglocsoljuk, a hal szeleteket megsózzuk, és beletesszük a tálba.
  5. Erre egyenletesen ráöntjük a szószt, alufóliával letakarjuk, majd 180 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük. Kockára vágott főtt burgonyával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 126
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 13973
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Saját receptem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...