r
Nosalty Logó

Agnello alle olive (Olívás báránysült)

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Agnello alle olive (Olívás báránysült)
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 821 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 3284 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.9 g

Zsír

  • Összesen
    68.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    915.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    407 mg
  • Nátrium
    329 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    152 micro
Összesen 821 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.7 g

Zsír

  • Összesen
    275.1 g
  • Telített zsírsav
    104 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    131 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3663.7 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    204 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1629 mg
  • Nátrium
    1318 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    769.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    61 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    199 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    250 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    606 micro
Összesen 3284 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    162.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bárányhúst vékonyan beszórjuk 1 evõkanálnyi liszttel.
  2. Egy párolóedényben felhevítünk 6 evőkanálnyi olajat, beletesszük a húst és körbepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az egyik citrom levét és 1/8 liter húslevest.
  3. Kis lángon, lefedve, fél óráig pároljuk. Fél óra után hozzáadunk 5 dkg finomra vágott olívabogyót és a finomra vágott paprikát. Beleszórjuk az oregánólevelek felét és hozzáöntünk még 1/8 l húslevest.
  4. Lefedve, mintegy fél óra alatt, készre pároljuk (míg a hús meg nem puhul). Hozzáadunk 5 deka egész olajbogyót. A mártást sóval és citromlével fűszerezzük.
  5. A húst vékony szeletekre vágjuk és elõmelegített tálra helyezzük.
  6. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7388
  • Feltöltés dátuma: 2009. október 20.

Ajánló

Mint, ahogy én is tettem: tálalhatjuk tésztával.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kipróbáltam és nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...