Udon tészta
Leírás
Japán, leggyakrabban levesekben használatos, búzalisztből készült tészta. Egyben a legszélesebb (4-6 mm) tészta Japánban. Frissen és szárított formában árulják.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
A szárítottat szobahőmérsékleten, gyári csomagolásban, a frisset pedig a felhasználásig hűtőben.
100g Udon tészta
fehérjetartalom
11.35 g
zsírtartalom
0.54 g
szénhidráttartalom
74.1 g
víztartalom
9.21 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
1840 mg
Foszfor
80 mg
Magnézium
28 mg
Kalcium
23 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.05 g
Niacin - B3 vitamin
0.875 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.491 mg
Tiamin - B1 vitamin
0.101 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
11.35 g
Zsír
telített zsírsav
0.115 g
egyszeresen telített zsírsav
0.095 g
többszörösen telített zsírsav
0.33 g
ásványi anyagok
Kalcium
23 mg
Vas
1.32 mg
Magnézium
28 mg
Foszfor
80 mg
Nátrium
1840 mg
Cink
0.45 mg
Réz
0.144 mg
Mangán
0.479 mg
Szelén
8.3 µg
szénhidrát
rost
4.3 g
víz
9.21 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.101 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.026 mg
Niacin - B3 vitamin
0.875 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.491 mg
Folát
14 µg
B6 vitamin
0.05 g