r
Nosalty Logó

Udon tészta bok choy-jal és brokkolival

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Júlia
Udon tészta bok choy-jal és brokkolival
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1144 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2287 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    50.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6638.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    982 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    192 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    4861 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    495 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    375 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    203 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    240 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    4488 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2373 micro
Összesen 1144 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    101.4 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13276.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    1964 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    384 mg
  • Foszfor
    1091 mg
  • Nátrium
    9723 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    392.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    990.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    750 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    407 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    480 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    504 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    84 micro
  • β-karotin
    8976 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4746 micro
Összesen 2287 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.2 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    743 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    544 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    502 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    266 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit és a bok choy-t megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk. Reszeljük le a gyömbért és a fokhagymát. Főzzük meg a tésztát a csomagoláson található utasítások szerint, és tegyük félre (a vizet tartsuk meg).
  2. Kézzel nyomkodjuk ki a folyadékot a tofuból, és morzsoljuk apró darabokra. Egy serpenyőben hevítsünk fel 1 evőkanál olajat, süssük aranybarnára és ropogósra a tofut. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben pároljuk a brokkolit és a bok choy-t a kívánt puhaságra.
  3. Egy kis serpenyőben keverjünk össze 1 evőkanál olajat, reszelt fokhagymát és gyömbért, szójaszószt, srirachát, juharszirupot és vizet. Forraljuk fel, majd lassú tűzön pároljuk pár percig. Adjuk hozzá a tésztát a brokkolihoz és a bok choyhoz, öntsük fel a szósszal, és főzzünk együtt mindent, amíg fel nem melegszik. A tetejére tegyük a ropogós tofut és a zöldhagyma zöldjét.
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 392
  • Feltöltés dátuma: 2022. január 06.

Receptkategóriák

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...