NoCarb Noodle

A NoCarb Noodle tészták fő összetevője az Ázsiában honos konjak lisztje (emellett csak vizet és kalcium hidroxidot tartalmaznak). A konjac gumó alkotóelemei:· több mint 45%-át, a glükomannán teszi ki,· 9,7% nyers fehérje,· 7,8% legalább 16 különböző féle aminosav,· 2,5%-ot tartalmaz a 7 esszenciális aminosavból· ásványi anyagok, mint kalcium-, foszfor-, vas-, cink , mangán, króm és réz· alacsony kalóriatartalom,· alacsony zsír-és magas rost tartalom. A japánok "vértisztító", valamint "a bélrendszer kéményseprője" névvel illetik.Az amerikaiak "életmentő" ételnek tartják a nyugatiak "civilizációs betegségei ellen." forrás: http://www.szenhidratmentesteszta.hu/
Bármikor.
Szobahőmérsékleten egy évig eláll.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Nátrium
10 mg
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
10 mg
szénhidrát
rost
2 g
vitaminok
A levesünk zöldséggel és vajbabbal, tejföllel krémesítve érkezik, a főétel csupa tavasz, csupa medvehagyma, a süti pedig a zebrák kedvenc csokis kuglófja.
NosaltyAz utóbbi hetekben észrevehetted, hogy a karfiol ára magasabb a megszokottnál, és ez nem véletlen.
NosaltyVégleg bezár Magyarország egyik legjobb étterme, hiába kapott 2022-ben Michelin-ajánlást. A családias hangulat és a kiváló sváb fogások miatt sokak kedvence volt a móri Öreg Prés Étterem.
NosaltyNem kérdés, hogy a zabpehely nagyon egészséges, de csak akkor, ha megfelelő alapanyagokkal kombináljuk.
Imádjuk a brassóit szaftos sertéshússal, rengeteg fokhagymával és pont megfelelően sült, ropogósan puha sült burgonyakockákkal. Lássuk azt a 3 lépést, amit ne hagyj ki, ha éppen krumplit készítesz a brassóidhoz!
Vagyunk egy páran, akik el sem tudják képzelni a napindítást egy csésze, de inkább egy bögre forró kávé nélkül. Azonban van egy dolog, amit semmiképp ne tegyünk meg a kávéval, mert egy kutatás szerint akár rákkeltő hatása is lehet.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Van, aki ecetesen szereti, mások több paprikával, van, aki teljesen kihagyja belőle, és sokan szeretik egy kis paprikával vagy paradicsommal feldobni. Nekünk ez a kedvenc verziónk a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!