r
Nosalty Logó

Csirkés-gombás spagettiszósz „kalóriamentes” tésztával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Lousha
Csirkés-gombás spagettiszósz „kalóriamentes” tésztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 346 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3474 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 58 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1726.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    347 mg
  • Nátrium
    1111 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    278.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    264 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    631 micro
  • β-karotin
    1977 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    6302 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 346 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    327.8 g

Zsír

  • Összesen
    163.3 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    903 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    17266.4 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    357 mg
  • Kálcium
    1734 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    537 mg
  • Foszfor
    3474 mg
  • Nátrium
    11113 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.5 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    93 mg

VÍZ

  • Összesen
    2784 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2641 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    93 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    85 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    99 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    500 micro
  • Kolin:
    903 mg
  • Retinol - A vitamin:
    707 micro
  • α-karotin
    6307 micro
  • β-karotin
    19771 micro
  • β-crypt
    620 micro
  • Likopin
    63021 micro
  • Lut-zea
    2550 micro
Összesen 3474 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    285.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    184 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    104 micro
  • β-karotin
    327 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    1041 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 58 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Pirítsuk meg a kockára vágott hagymát kevés olajon.
  2. Húzzuk le a kolbász héját, és daráljuk le a csirkével együtt, vagy aprítsuk össze késes aprítóval. Tegyük a hagymára, nagy lángon pirítsuk meg egy kis sóval, gyakran kevergetve, hogy ne tapadjon össze túl nagy darabokká.
  3. Ha szépen megbarnult és elpárolgott az összes leve, adjuk hozzá a lecsöpögtetett, összeaprított gombát.
  4. Keverjük ki a paradicsompürét, konzerv paradicsomot, fűszereket, édesítőt a vízzel, valamint a lereszelt és puhára párolt répával. Adjuk a húshoz, főzzük őket össze pár perc alatt.
  5. Tálaljuk a csomagoláson lévő utasítások alapján előkészített konjak tésztán, kis (füstölt) sajttal megszórva.
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1088
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fogyókúra idején fedeztem fel a konjak lisztből készült tésztákat, és azóta is gyakran szerepelnek a palettán. Sajnos rettentő drágák, és nincs is száz százalékig olyan ízük vagy állaguk, mint a hagyományos tésztáknak, viszont ezért cserébe gyakorlatilag nem tartalmaznak kalóriát, szóval annyi szósszal/feltéttel ehetjük őket, amennyi csak belénk fér.  A kedvenc variációm ez a bolognaira emlékeztető, sűrű, paradicsomos, enyhén füstös mártás, jó sok csirkével. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...