Kenyérliszt BL80

A BL80 sütőipari kódú fehér kenyérliszt, kelt tészták és kenyerek sütésére alkalmas. Folyadékmegkötése jobb mint a finomlisztnek és korpatartalma is magasabb. A kenyérliszt segítségével puha de ropogós héjú tésztát süthetünk. Finomliszt és rétesliszt keverésével valamennyire kiváltható a kenyérliszt
Bármikor.
Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
11.98 g
zsírtartalom
1.111 g
szénhidráttartalom
72.53 g
víztartalom
13.36 g
Foszfor
97 mg
Magnézium
25 mg
Kalcium
15 mg
Nátrium
2 mg
B6 vitamin
0.037 g
Kolin
10.4 mg
Niacin - B3 vitamin
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.438 mg
fehérje
11.98 g
Zsír
telített zsírsav
0.244 g
egyszeresen telített zsírsav
0.14 g
többszörösen telített zsírsav
0.727 g
ásványi anyagok
Kalcium
15 mg
Vas
0.9 mg
Magnézium
25 mg
Foszfor
97 mg
Nátrium
2 mg
Cink
0.85 mg
Réz
0.182 mg
Mangán
0.792 mg
Szelén
39.7 µg
szénhidrát
rost
2.4 g
cukor
0.31 g
víz
13.36 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.08 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.06 mg
Niacin - B3 vitamin
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.438 mg
Folát
33 µg
Kolin
10.4 mg
Béta-karotin
1 µg
Lutein+zeaxantin
79 µg
E vitamin
0.4 mg
K vitamin
0.3 µg
B6 vitamin
0.037 g
Április 21-én, húsvéthétfőn hunyt el a katolikus egyház 266. pápája, Jorge Mario Bergoglio. Rá emlékezve összegyűjtöttük kedvenc ételeit, melyek között argentin és olasz fogások kaptak helyet. Mi így emlékezünk rá.
NosaltyMindent megmentünk, átalakítunk: a zöldségmaradék salátába, a húsvéti sonka palacsintába kerül, a száraz kalács pedig édes bundát kap!
NosaltySzinte lehetetlen kiküszöbölni, hogy a húsvéti dínom-dánom után ne legyen maradék, amivel nem tudunk mit kezdeni. E heti fogásaink segítő fakanalat nyújtanak, hogy minden, ami húsvéti alapanyag, méltó módon születhessen újjá!
NosaltyAz életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
Mai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
Mindent megmentünk, átalakítunk: a zöldségmaradék salátába, a húsvéti sonka palacsintába kerül, a száraz kalács pedig édes bundát kap!
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!