Halrudacska
Leírás
Mindenki által jól ismert halfiléből készült rudacskák panírbundában. A gyermekek nagy kedvence, elkészítése egyszerű. Bár halfiléről beszélünk előfordulhat, hogy mégis találunk benne szálkát, ugyanis halak esetében, előírás szerint egy kilogramm húsban legfeljebb 2-3 szálka engedélyezett. Fotó: Flickr / Ehrenbergkommunikation http://www.flickr.com/photos/ehrenbergkommunikation
Mikor vegyem
bármikor
hogyan tároljam
fagyasztva
100g Halrudacska
fehérjetartalom
11.01 g
zsírtartalom
28014.75 g
szénhidráttartalom
21.66 g
víztartalom
49.5 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
402 mg
Foszfor
191 mg
Magnézium
25 mg
Kalcium
16 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.078 g
Kolin
42.8 mg
E vitamin
6.88 mg
Niacin - B3 vitamin
1.536 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
11.01 g
Zsír
telített zsírsav
3.733 g
egyszeresen telített zsírsav
3.193 g
többszörösen telített zsírsav
7.824 g
koleszterin
28 g
ásványi anyagok
Kalcium
16 mg
Vas
0.84 mg
Magnézium
25 mg
Foszfor
191 mg
Nátrium
402 mg
Cink
0.42 mg
Réz
0.059 mg
Mangán
0.182 mg
Szelén
15.7 µg
szénhidrát
rost
1.5 g
cukor
1.65 g
víz
49.5 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.122 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.116 mg
Niacin - B3 vitamin
1.536 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.272 mg
Folát
24 µg
Kolin
42.8 mg
Retinol
3 µg
Béta-karotin
3 µg
Béta-kriptoxantin
2 µg
Lutein+zeaxantin
42 µg
E vitamin
6.88 mg
D vitamin
1 µg
K vitamin
4.7 µg
B12 vitamin
0.96 µg
A vitamin
4 µg
B6 vitamin
0.078 g