Spenótos tőkehal fokhagymás-pak-choi-os burgonyával
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
419
Kalória
15.8g
Fehérje
40.7g
Szénhidrátok
22.2g
Zsír
241.3g
Víz
30.8g
Koleszterin
4.6g
Rost
4g
Cukor
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
419
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
838
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.8 g
Zsír
-
Összesen 22.2 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 31 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1102.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 170 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 71 mg
-
Foszfor 306 mg
-
Nátrium 533 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.7 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 5 mg
Víz
-
Összesen 241.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 299 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 75 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 69 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 125 micro
-
Kolin: 65 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 3543 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 106 micro
Összesen
419
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 31.6 g
Zsír
-
Összesen 44.4 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2205 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 340 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 141 mg
-
Foszfor 612 mg
-
Nátrium 1066 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 81.4 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 9 mg
Víz
-
Összesen 482.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 598 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 17 mg
-
C vitamin: 150 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 138 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 250 micro
-
Kolin: 130 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 7086 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 212 micro
Összesen
838
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.3 g
Zsír
-
Összesen 6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 300.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 83 mg
-
Nátrium 145 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 65.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 81 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 965 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 29 micro
Összesen
115
kcal
Elkészítés
- A burgonyát meghámozzuk, apróra vágjuk, sózzuk, majd felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
- A sütőt előmelegítjük 200°C-ra, majd a halrudakat 15 perc alatt készre sütjük.
- Közben egy evőkanál olívaolajon megfuttatjuk a vékonyan felszeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott pak-choi-t, sózzuk-borsozzuk, és pár perc alatt megpároljuk.
- A kész burgonyát leszűrjük, a pak-choi-hoz adjuk, és az egészet egy-két percet még pirítjuk.
- A közben készre sült halat a pak-choi-os burgonyával tálaljuk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Főzés ideje: 20 perc
- Sütés ideje: 15 perc
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
A spenótos halrudat a fokhagymás burgonya igazán varázslatossá teszi, a pak-choi pedig egy kis egzotikumot is csempész ebbe az egyszerű fogásba.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!