Édes fehérbor

Édes fehérbor

Leírás

A bor szőlőből készült alkoholos ital. Története tulajdonképpen szorosan összefonódik a nyugati kultúra történetével: évszázadok óta része az ünnepeknek, egyházi szertartásoknak, a mindennapi életnek. A fehérbor általában fehérszőlőből készült bor, de a megfelelő eljárással kék szőlőből is előállítható. Az édes borok cukortartalma min. 45g/l. Az édes fehérbor jól illik hideg gyümölcslevesekhez, desszertekhez, esetleg szárnyas májételekhez. A felsorolt ételféleségek készítéséhez is használható, lehet bormártás, bólé, lekvár alapanyaga.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Édes fehérbor

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

5.23 g

víztartalom

85.69 g

gramm Édes fehérbor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

víz

85.69 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Maradékmentő sonkás-sajtos krokett

Soha, de soha ne dobjátok ki a maradék burgonyapürét! Megmutatjuk a legjobb felhasználási módját egy gyors és egyszerű recepttel. Mindenképp próbáljátok ki, akár sima törtburgonyás ...

Zsályás sült brokkoli

Nagyon jól érzi magát a zsálya hátul a kertben, na én meg jól megtéptem. :o) Az allrecipes oldalon találtam ezt a receptet, és mindenki ódákat zengett róla. Nekem meg azért tetszett ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!