Citruspor

Citruspor

Leírás

Jól megmosott, megszárított citrom, narancs, lime héját - melyet egyébként nem használnánk el frissen -, egy éles zöldségpucolóval meghámozunk úgy, hogy csak a színes, aromás héjat vágjuk le, a fehér, keserű rész ne kerüljön bele. Egy sütőpapírral letakart tányéron a szabad levegőn hagyjuk keményre kiszáradni, majd kávédarálóban porrá őröljük. Sütemények, ételek ízesítésére használhatjuk. Igazán kár lenne veszendőbe hagyni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Zárható üvegedényben.

100g Citruspor

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm citruspor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...

Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!

Top Receptek

Vadas mártás sertéshússal

Bizony, nem mindenki szereti a vadhúsokat... De nem is teheti meg, hogy megvegye... Sokan örülnének, ha csak mártásos tésztát ehetnének... Személy szerint, a családomat is ideértve, nem ...

Hagyományos babgulyás

Legyen szó csirkepaprikásról, rakott káposztáról, paprikás krumpliról vagy más hagyományos ételről, mind a főzés öröme és a jó ízek jegyében születtek. Ilyen lenne ez a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!