Top 13+1 hortobágyi húsos palacsinta

Tudod melyik hortobágyi palacsinta a legfinomabb? Hát az, amelyik a Te konyhádban készül el - egyszer mindenképpen próbáld ki, a különbséget zongorázni lehet majd!

Kis hazánk egyik kedvenc fogása a hortobágyi húsos palacsinta. Amikor meglátjuk az étlapon a nevét, egyszerre két gondolat fut át az agyunkon: "ez a legfinomabb sós palacsintánk, azonnal rendelek egy adagot belőle!" avagy "de vajon a tegnapi csirkepörkölt maradékát hozzák ki nekem?" Nincs válasz és magyarázat, ne is keressétek, bízzatok inkább magatokban és készítsétek el házilag, akkor biztosan a legtutibb formában kerül az asztalra!

Lepd meg a családot egy hortobágyival!

  1. 1.

    Hortobágyi húsos palacsinta Dacotától

  2. 2.

    Hagyományos hortobágyi Gabystól

  3. 3.

    Hortobágyi húsos palacsinta Smaragd konyhájától

  4. 4.

    Hortobágyi palacsinta csirkemellből

  5. 5.

    Hortobágyi palacsinta Kattika konyhájából

  6. 6.

    Hortobágyi húsos palacsinta Ildikétől

  7. 7.

    Hortobágyi húsos palacsinta

  8. 8.

    Hortobágyi húsos palacsint Évi néni konyhájából

  9. 9.

    Hortobágyi palacsinta GyGittától

  10. 10.

    Hortobágyi húsos palacsinta Lorianntól

  11. 11.

    Hortobágyi húsos palacsinta esztersilver konyhájából

  12. 12.

    Gluténmentes hortobágyi húsos palacsinta

  13. 13.

    Hortobágyi húsos palacsinta Zsuzsamama konyhájából

  14. 14.

    Hortobágyi palacsinta vaddisznópörköltből

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!