Top 13+1 hortobágyi húsos palacsinta

Tudod melyik hortobágyi palacsinta a legfinomabb? Hát az, amelyik a Te konyhádban készül el - egyszer mindenképpen próbáld ki, a különbséget zongorázni lehet majd!

Kis hazánk egyik kedvenc fogása a hortobágyi húsos palacsinta. Amikor meglátjuk az étlapon a nevét, egyszerre két gondolat fut át az agyunkon: "ez a legfinomabb sós palacsintánk, azonnal rendelek egy adagot belőle!" avagy "de vajon a tegnapi csirkepörkölt maradékát hozzák ki nekem?" Nincs válasz és magyarázat, ne is keressétek, bízzatok inkább magatokban és készítsétek el házilag, akkor biztosan a legtutibb formában kerül az asztalra!

Lepd meg a családot egy hortobágyival!

  1. 1.

    Hortobágyi húsos palacsinta Dacotától

  2. 2.

    Hagyományos hortobágyi Gabystól

  3. 3.

    Hortobágyi húsos palacsinta Smaragd konyhájától

  4. 4.

    Hortobágyi palacsinta csirkemellből

  5. 5.

    Hortobágyi palacsinta Kattika konyhájából

  6. 6.

    Hortobágyi húsos palacsinta Ildikétől

  7. 7.

    Hortobágyi húsos palacsinta

  8. 8.

    Hortobágyi húsos palacsint Évi néni konyhájából

  9. 9.

    Hortobágyi palacsinta GyGittától

  10. 10.

    Hortobágyi húsos palacsinta Lorianntól

  11. 11.

    Hortobágyi húsos palacsinta esztersilver konyhájából

  12. 12.

    Gluténmentes hortobágyi húsos palacsinta

  13. 13.

    Hortobágyi húsos palacsinta Zsuzsamama konyhájából

  14. 14.

    Hortobágyi palacsinta vaddisznópörköltből

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...