Hidegtálat az asztalra!

A húsvétot hidegtál nélkül várni olyan, mint a karácsonyt bejgli nélkül. Kedvenceinkből most kedvedre válogathatsz!

A húsvéti hidegtál fogalom. Minden asztalon megtalálható - van, ahol csak pár kaszinótojás, máshol órákon át készített műremek. De miért is ne lenne népszerű, mikor nemcsak a húsvét két fő kellékét, a sonkát és a tojást használhatjuk fel hozzá, de a szezonális, piacokon frissen megjelent zsenge zöldségeket is? Ráadásul előre elkészíthető, így nem kell azon aggódni, mikor érkeznek meg a vendégek, az sem baj, ha több turnusban jönnek - a hidegtál bármikor előkaphatós, és bizonyos fogásoknak kifejezetten jót tesz, ha állnak picit! Itt vannak a mi kedvenceink, szemezgessetek, és állítsátok össze a saját verziótokat!

  1. 1.

    Hideg csemegéző

  2. 2.

    Pufi süni party falatkák

  3. 3.

    Húsvéti mese-hidegtál

  4. 4.

    Piros karimás töltött tojások Húsvétra

  5. 5.

    Töltött lazac és sonka

  6. 6.

    Aszalt körtés ricottával töltött sonka salátaágyon

  7. 7.

    Kacsaúsztató

  8. 8.

    Sonkatekercs tál

  9. 9.

    Tormakrémes, sonkás hidegtál (3.)

  10. 10.

    Hidegtál Húsvétra

  11. 11.

    Körözöttes hidegtál Gonoszka konyhájából

  12. 12.

    Húsvéti nyuszitál - Hidegtál 5.

  13. 13.

    Vendégváró hidegtál impreza konyhájából

  14. 14.

    Hidegtál páva formában

  15. 15.

    Ünnepi hidegtál

  16. 16.

    "Vad talján" hidegtál

  17. 17.

    Sajttekercses hidegtál

  18. 18.

    Kaszinótojás és tormakrémes sonkatekercs Katharosztól

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek