A húsvéti hidegtál fogalom. Minden asztalon megtalálható - van, ahol csak pár kaszinótojás, máshol órákon át készített műremek. De miért is ne lenne népszerű, mikor nemcsak a húsvét két fő kellékét, a sonkát és a tojást használhatjuk fel hozzá, de a szezonális, piacokon frissen megjelent zsenge zöldségeket is? Ráadásul előre elkészíthető, így nem kell azon aggódni, mikor érkeznek meg a vendégek, az sem baj, ha több turnusban jönnek - a hidegtál bármikor előkaphatós, és bizonyos fogásoknak kifejezetten jót tesz, ha állnak picit! Itt vannak a mi kedvenceink, szemezgessetek, és állítsátok össze a saját verziótokat!
-
1.
Hideg csemegéző
-
2.
Pufi süni party falatkák
-
3.
Húsvéti mese-hidegtál
-
4.
Piros karimás töltött tojások Húsvétra
-
5.
Töltött lazac és sonka
-
6.
Aszalt körtés ricottával töltött sonka salátaágyon
-
7.
Kacsaúsztató
-
8.
Sonkatekercs tál
-
9.
Tormakrémes, sonkás hidegtál (3.)
-
10.
Hidegtál Húsvétra
-
11.
Körözöttes hidegtál Gonoszka konyhájából
-
12.
Húsvéti nyuszitál - Hidegtál 5.
-
13.
Vendégváró hidegtál impreza konyhájából
-
14.
Hidegtál páva formában
-
15.
Ünnepi hidegtál
-
16.
"Vad talján" hidegtál
-
17.
Sajttekercses hidegtál
-
18.
Kaszinótojás és tormakrémes sonkatekercs Katharosztól