Heti menü: a csirkének áll a világ!

A csirke örök és megunhatatlan. Egy finom levesként, klasszikus vagy újító főételként, és akár még desszertként is elkészíthetjük a világ legnépszerűbb fehér húsát. 

Legújabb receptek

Brokkoliszár-krémleves

Nem szeretek semmilyen ételt kidobni, így a a brokkoli szárát is mindig felhasználom krémlevesnek. Sőt azt is be kell vallanom, hogy az előző napi húsleves fehér gyökérzöldségeit ...

Borsodó egyszerűen

A klasszikus borsodó különleges aromájával kitűnik a házi édes öntetek és mártások közül: megannyi desszertet nyakon önthetünk vele a rétestől kezdve egészen a gombócig. ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...