16 házi pizza, amivel megünnepelheted, hogy végre itt a hétvége

Egy péntek esti pizzavacsora szinte már vendégségnek hat, amit saját magadnak (na jó, esetleg a családnak is) rendeztél. A klasszikustól az izgalmas feltétekkel turbózottig itt mindent megtalálsz. Induljon jól a hétvége!

  1. 1.

    A vadász pizzája

  2. 2.

    Csiperkegombás-rukkolás pizza

  3. 3.

    Lahmacun, a török pizza

  4. 4.

    Tonhalas-spenótos pizza

  5. 5.

    Margherita pizza

  6. 6.

    Maradham, a szardíniai pizza

  7. 7.

    Pizza gluténmentesen rizslisztből

  8. 8.

    Egyszerű kovászos pizza

  9. 9.

    Magyaros karfiolpizza

  10. 10.

    Kolbászos tepsis pizza

  11. 11.

    Florentin "pizza" sült sonkával

  12. 12.

    Hawaii pizza házilag

  13. 13.

    Füstölt pulykapárizsis pizza

  14. 14.

    Szalámis-pepperonis pizza

  15. 15.

    Sajtos szélű chicago-i pizza

  16. 16.

    Jamie Oliver pizzája

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...