16 tejföltől szaftos egytálétel, amiből nem egyszerű választani

Sztrapacska simán vagy kaporral, dödölle, rakott krumpli különféle variációkban, tepsis karfiol, rakott káposzta, sterc? Egy a biztos: mindegyikre került egy jó csomó tejföl!

  1. 1.

    Túrógombóc 13. - juhtúrós, szalonnás

  2. 2.

    Sztrapacska Árvaváraljáról

  3. 3.

    Rakott krumpli zalai módra

  4. 4.

    Tepsis karfiol Márti konyhájából

  5. 5.

    Kapros rakott savanyú káposzta

  6. 6.

    Házi dödölle tejföllel, baconchips-szel

  7. 7.

    Osztrák sajtos galuska baconnel és sült hagymával

  8. 8.

    Sajtos rakott kelkáposzta

  9. 9.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  10. 10.

    Sajtos rakott krumpli, előfőzés nélkül

  11. 11.

    Paprikás krumpli

  12. 12.

    Lisztes sterc sült hagymával

  13. 13.

    Rakott krumpli kolbászhúsos-gombás-zöldséges raguval

  14. 14.

    Csőben sült burgonya görög módra

  15. 15.

    Rakott krumpli rácosan

  16. 16.

    Kapros juhtúrós sztrapacska füstölt szalonnával Gáspár Beától

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek