r
Nosalty Logó

Rakott krumpli kolbászhúsos-gombás-zöldséges raguval

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Rakott krumpli kolbászhúsos-gombás-zöldséges raguval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Ragu

Rakott krumpli

Összesen 755 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Ragu

Rakott krumpli

Összesen 2265 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Ragu

Rakott krumpli

Összesen 140 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    38.3 g

Zsír

  • Összesen
    55.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    345 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1395.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    275 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    514 mg
  • Nátrium
    471 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    359.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    311 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    268 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    70 micro
  • β-karotin
    706 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    580 micro
Összesen 755 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    115 g

Zsír

  • Összesen
    167.7 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    1034 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4186.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    824 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    1543 mg
  • Nátrium
    1413 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1078.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    932 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    145 mg
  • D vitamin:
    208 micro
  • K vitamin:
    196 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    240 micro
  • Kolin:
    805 mg
  • Retinol - A vitamin:
    733 micro
  • α-karotin
    211 micro
  • β-karotin
    2118 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1740 micro
Összesen 2265 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    260.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    132 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    320 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Ragu

Rakott krumpli

Elkészítés

Ragu

  1. Hozzálátunk a ragu elkészítéséhez. A hozzávalókat feldaraboljuk, szeletekre vágjuk. Egy tálba rakjuk, beleütjük a tojást, összekeverjük.
  2. Egy serpenyőben kevés olajon a bacont megpirítjuk, hozzáadjuk előbb a kolbászhúst, majd a fehéredés után a többi hozzávalót. Amikor megpárolódott, félretesszük.

Rakott krumpli

  1. A krumplikat megmossuk, majd a tojásokkal együtt feltesszük főni.
  2. Egy nagy serpenyőbe locsolunk kevés olajat, s rákarikázzuk a krumplik felét. Sózzuk, borsozzuk. Rákanalazzuk a ragut, s a szeletelt főtt tojásokat. Kanalazunk rá tejfölt. Majd jön a krumplik másik fele. Sózzuk, borsozzuk. Ismét kanalazunk rá tejfölt. Rászeleteljük a paradicsomot, s teszünk rá egy chilit.
  3. Berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 180 C fokon hőlégkeverésen 40 percig sütjük.
  4. Közben lereszeljük a sajtokat.
  5. A sajtokat rárakjuk az ételre, és tovább sütjük 10 percig, majd átkapcsolunk grill fokozatra (200 C fok), s további 10 percig sütjük.
  6. Amikor már kellőképpen megsült, minden tálalunk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 845
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Bár nagyon szeretem a klasszikus kolbászos, tojásos rakott krumplit, ezúttal valami másra vágytam. Így született meg ez az étel.

Hozzávalók

Ragu

Rakott krumpli

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...