20 klasszikus recept egészségesebben - tuningold fel kedvenceidet zabpehellyel!

Mert a zabpehely nem csak kásába jó! Gombócba, palacsintába, nokedlibe, főzelék sűrítésére - ezer módon használható, hogy egészségesebb legyen a menünk.

  1. 1.

    Palócleves egészségesen

  2. 2.

    Húsgombócleves CulinaRita konyhájából

  3. 3.

    Zabpelyhes pogácsa

  4. 4.

    Reform burgonyás pogácsa

  5. 5.

    Diétás zöldborsófőzelék

  6. 6.

    Reform burgonyafőzelék

  7. 7.

    Fitt lasagne

  8. 8.

    Olaszos zabpizza csirkemellel

  9. 9.

    Nokedli zabpehelylisztből

  10. 10.

    Sajtos-tejfölös lángos

  11. 11.

    Túrós császármorzsa Heyy konyhájából

  12. 12.

    Zabpelyhes túrógombóc 2.

  13. 13.

    Zsírszegény túrós nudli

  14. 14.

    Zabpelyhes palacsinta Nikola konyhájából

  15. 15.

    Zabpelyhes gofri cam konyhájából

  16. 16.

    Zabos kalács

  17. 17.

    Zabos almás pite

  18. 18.

    10 perces update 1-es kókuszkocka

  19. 19.

    Zabos rácsos

  20. 20.

    Zserbó low carb

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...