16 sonkával feldobott húsétel

Sonkával igazán ízletesre varázsolhatod a húst. Aprítva tölteléknek, szeletelve göngyöléshez használhatod, de akár a fasírt tésztáját is felturbózhatod vele.

  1. 1.

    Őzgerinc formában sült vegyes vagdalt

  2. 2.

    Aszalt szilvás csirkemell baconköntösben

  3. 3.

    Serpenyős cordon bleu

  4. 4.

    Húsvéti medvehagymás töltött karaj

  5. 5.

    Göngyölt pulykamellfilé zöldséges rizsen tálalva

  6. 6.

    Csirkemell hawaii módra

  7. 7.

    Csirkemell savanyú káposzta ágyon sütve fűszeres újkrumplival

  8. 8.

    Füstölt sajtos-sonkás és fetás csirkemell pirított gombával

  9. 9.

    Erdélyi töltött karaj

  10. 10.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  11. 11.

    Csirkemell sonkás sajtmártással

  12. 12.

    Csirke Cordon Bleu

  13. 13.

    Balkán húspogácsa

  14. 14.

    Göngyölt csirkemell leveles tésztában

  15. 15.

    Milánói töltött csirke

  16. 16.

    Szűzérmék hentes módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Csirkés-zöldséges tésztatorta

Az egyik "mentes" receptkönyvben találtam egy csirkés-zöldséges tésztakoszorú receptet, ahol gyűrű alakú kuglófsütő formában készült az étel. A receptet – át-átalakítva – már ...

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Címlapról ajánljuk

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...