r
Nosalty Logó

Húsvéti medvehagymás töltött karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Húsvéti medvehagymás töltött karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 1132 kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 4523 kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 215 kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.9 g

Zsír

  • Összesen
    59.3 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    503 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2740.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    478 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    884 mg
  • Nátrium
    1160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    240.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    290 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    382 mg
  • Retinol - A vitamin:
    288 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    342 micro
Összesen 1132 kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    327.7 g

Zsír

  • Összesen
    237.1 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    115 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    2013 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10961.7 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    440 mg
  • Kálcium
    1913 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    385 mg
  • Foszfor
    3535 mg
  • Nátrium
    4638 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    960.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1158 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    498 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    388 micro
  • Kolin:
    1527 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1152 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1369 micro
Összesen 4523 kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    520.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    220 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 215 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A karajból 10 nagyobb szeletet vágunk. Kiklopfoljuk, sózzuk-borsozzuk.
  2. 5 szeletet kiterítünk, és elosztjuk rajta a vékonyra felszelt, füstölt sonkát, sajtot, a medvehagyma-leveleket, majdmindegyikre helyezünk egy félbevágott főtt tojást.
  3. A maradék karajszeletekkel beborítjuk, széleit fogvájóval körbetűzzük.
  4. A csomagokat bepanírozzuk (liszt, tojás, morzsa), majd forró, bő olajban kisütjük.
  5. Tálalás előtt a fogvájókat eltávolítjuk a húsból.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 386
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 29598
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 13.

Ajánló

Póréhagymával bolondított rizst és csemegeuborkát adtam mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A húsvéti finomságok jórészét tartalmazza a batyu, így méltán kiérdemli helyét az ünnepi asztalon. Medvehagyma-kedvelőknek kifejezetten ajánlott! ;)

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...