16 krémes-szaftos carbonara-variáns

Mi, magyarok kissé tágan értelmezzük a carbonara fogalmát, amitől egy olasz biztosan fogná a fejét. Egy biztos: eredetileg semmilyen tejszín nem szükségeltetik bele.

  1. 1.

    Spagetti carbonara Tündér konyhájából

  2. 2.

    Hamis carbonara spagetti

  3. 3.

    Krémes spagetti carbonara

  4. 4.

    Leggyorsabb hamis carbonara

  5. 5.

    Spaghetti alla Carbonara tejszín nélkül

  6. 6.

    Cukkinis carbonara

  7. 7.

    Spagetti carbonara Tomatotree konyhájából

  8. 8.

    Spaghetti alla carbonara

  9. 9.

    Spaghetti Carbonara Glaser konyhájából

  10. 10.

    Carbonara spagetti Kovács Mónika Nikétől

  11. 11.

    Carbonara Barilla konyhájából

  12. 12.

    Carbonara spagetti Timi Poppinstól

  13. 13.

    Spaghetti carbonara Imre konyhájából

  14. 14.

    Kolbászos carbonara

  15. 15.

    Spagetti carbonara cukkinivel

  16. 16.

    Parmezános carbonara spagetti

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...