Spaghetti Carbonara Glaser konyhájából
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojást tartalmaz
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 16% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
125g spagetti tészta464 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
25g pancetta134 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
25g parmezán sajt98 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
805
kcal
- 16% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
125g spagetti tészta464 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
25g pancetta134 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
25g parmezán sajt98 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
805
kcal
- 16% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
52.4g spagetti tészta194 kcal
-
1.7g olívaolaj15 kcal
-
10.5g pancetta56 kcal
-
1.3g fokhagyma2 kcal
-
0.6g petrezselyem0 kcal
-
23.1g tojás29 kcal
-
10.5g parmezán sajt41 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
337
kcal
- 16% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 27% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35 g
Zsír
-
Összesen 29.3 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 215 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1718.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 100 mg
-
Kálcium 356 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 84 mg
-
Foszfor 511 mg
-
Nátrium 657 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 95.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 59.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 136 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 44 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 323 micro
-
Kolin: 166 mg
-
Retinol - A vitamin: 128 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 92 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 350 micro
Összesen
805
kcal
- 16% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 27% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35 g
Zsír
-
Összesen 29.3 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 215 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1718.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 100 mg
-
Kálcium 356 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 84 mg
-
Foszfor 511 mg
-
Nátrium 657 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 95.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 59.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 136 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 44 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 323 micro
-
Kolin: 166 mg
-
Retinol - A vitamin: 128 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 92 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 350 micro
Összesen
805
kcal
- 16% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 27% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.7 g
Zsír
-
Összesen 12.3 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 720.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 42 mg
-
Kálcium 149 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 214 mg
-
Nátrium 276 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 25 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 57 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 19 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 135 micro
-
Kolin: 69 mg
-
Retinol - A vitamin: 54 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 39 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 147 micro
Összesen
337
kcal
Hozzávalók
-
125 g spagetti tészta
-
1 teáskanál olívaolaj
-
25 g pancetta
-
1 gerezd fokhagyma
-
0.5 ek petrezselyem
-
1 db tojás
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A spagettit bő, sós vízben al dente-re főzzük.
- A fokhagymát megpucoljuk, durvára vágjuk. A pancettát vékonyra vágjuk. A tojást elkeverjük a parmezán felével. Sóval, borssal ízesítjük.
- Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a pancettát, és átsütjük, hozzáadjuk a fokhagymát, és pár másodpercig sütjük, majd hozzákeverjük a petrezselymet.
- A tésztát leszűrjük, keveset a főzővizéből felfogunk, a tésztát visszatesszük az edénybe, amelyben főtt, ráöntjük a tojást, jól elkeverjük, a még meleg tűzhelyen krémesre melegítjük. Ha szükséges, keverünk hozzá keveset a tészta főzővizéből.
- A maradék parmezánnal és frissen őrölt borssal megszórva tálaljuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 80
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 11512
- Feltöltés dátuma: 2015. november 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egyszerű, gyors, olcsó és nem utolsósorban nagyon finom.