r
Nosalty Logó

Spaghetti Carbonara Glaser konyhájából

Glaser
Spaghetti Carbonara Glaser konyhájából
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

805
Kalória
35g
Fehérje
95.5g
Szénhidrát
29.3g
Zsír
59.6g
Víz
214.8g
Koleszterin
4.1g
Élelmi rost
3.6g
Cukor
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 805 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 805 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 337 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1718.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    511 mg
  • Nátrium
    657 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    95.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    350 micro
Összesen 805 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1718.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    511 mg
  • Nátrium
    657 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    95.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    350 micro
Összesen 805 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    720.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    214 mg
  • Nátrium
    276 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    25 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    147 micro
Összesen 337 kcal

Elkészítés

  1. A spagettit bő, sós vízben al dente-re főzzük.
  2. A fokhagymát megpucoljuk, durvára vágjuk. A pancettát vékonyra vágjuk. A tojást elkeverjük a parmezán felével. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a pancettát, és átsütjük, hozzáadjuk a fokhagymát, és pár másodpercig sütjük, majd hozzákeverjük a petrezselymet.
  4. A tésztát leszűrjük, keveset a főzővizéből felfogunk, a tésztát visszatesszük az edénybe, amelyben főtt, ráöntjük a tojást, jól elkeverjük, a még meleg tűzhelyen krémesre melegítjük. Ha szükséges, keverünk hozzá keveset a tészta főzővizéből.
  5. A maradék parmezánnal és frissen őrölt borssal megszórva tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 10 p

Egyszerű, gyors, olcsó és nem utolsósorban nagyon finom.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...