-
1.
Klasszikus hagymás rostélyos
-
2.
Vörösboros marhahátszín
-
3.
Hagymás-mustáros marhasült
-
4.
Lyoni sertésszelet
-
5.
Hagymás rostélyos Lakatos Márktól
-
6.
Savanyú marhasült
-
7.
Marhalábszár zöldségágyon sütve
-
8.
Hátszín paprikás mártással
-
9.
Salisbury steak gombamártással
-
10.
Vékony kérgű marhasteak
-
11.
Stroganoff bélszín Dacota konyhájából
-
12.
Marhasült gesztenyés töltelékkel
-
13.
Marhasült pikáns csokoládészószban
-
14.
Pulykarostélyos
-
15.
Sült tarja lyoni hagymával borítva
15 ízletes sült jó sok hagymával
A vöröshagyma bármikor jöhet, ha húsételek elkészítéséről van szó. Csodálatosan kiemeli az ízeket, és bársonyossá varázsolja a szószt.