-
1.
Vörösboros-aszaltszilvás csirke füstölt szalonnával
-
2.
Szilvás-barackos csirkemell
-
3.
Aszalt szilvás-karamellás pulyka
-
4.
Kacsamell steak szilvás párolt káposztával
-
5.
Gesztenyés-aszaltszilvás ünnepi csirke
-
6.
Aszalt szilvás pulykamell
-
7.
Narancsos csirke aszalt szilvával
-
8.
Aszalt szilvás-camembert sajtos csirkemellrolád
-
9.
Aszalt gyümölcsös csirkecomb
-
10.
Aszalt szilvás göngyölt csirkemellfilé vörösboros öntettel
-
11.
Aszalt szilvás kacsamell
-
12.
Baconbe tekert pulykamell borban
-
13.
Aszalt szilvával és sajttal töltött csirkemell
-
14.
Göngyölt pulykamell
-
15.
Mézes-narancsos csirkecomb
15 aszalt szilvával turbózott húsétel
A gesztenye mellett a másik legnépszerűbb alapanyag az aszalt szilva, ha a karácsonyi sült megspékeléséről van szó. Akár tölteni, akár a szószt ízesíteni, mindenhogyan nyerő!