r
Nosalty Logó

Aszalt gyümölcsös csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Aszalt gyümölcsös csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Összesen 852 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Összesen 3408 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Összesen 207 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    40.9 g

Zsír

  • Összesen
    43.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2389.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    444 mg
  • Nátrium
    1712 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.3 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    202.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1407 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    384 micro
Összesen 852 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    163.5 g

Zsír

  • Összesen
    175.4 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    833 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9556.8 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    365 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    365 mg
  • Foszfor
    1776 mg
  • Nátrium
    6847 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    321 g
  • Cukor
    239 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    809.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    676 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    178 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    485 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    114 micro
  • β-karotin
    5628 micro
  • β-crypt
    189 micro
  • Likopin
    7237 micro
  • Lut-zea
    1537 micro
Összesen 3408 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    578.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    415 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    341 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    438 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 207 kcal

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Elkészítés

A csirkecombhoz

  1. A combokról a bőrt lehúzzuk, sózzuk.
  2. A páchoz valókat összekeverjük, a húsokat beleforgatjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  3. Másnap a húst lecsöpögtetjük, tepsibe rakjuk. Mellé belerakosgatjuk az aszalt gyümölcsöket. Az öntethez valókat egy tálban elkeverjük. A combokat ezzel az öntettel meglocsoljuk.
  4. A megmaradt páclét a tetejére öntjük.
  5. A tepsit lefedjük és előmelegített sütőben (légkeverésen) 160 fokon (normál sütőben kb. 175) kb. 1,5 órát sütjük.
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 763
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 33
  • Össznézettség: 55120
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 30.

Ajánló

Burgonyapüré vagy bagett illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nem akartam hagyományos sült csirkét készíteni, ezért kerestem egy kicsit különlegesebb, de egyszerű receptet. Így készült ez az étel.

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...