Zöldséges-tepsis csirke fűszervajjal
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 8% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
309
kcal
- 8% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
1540
kcal
- 8% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.4 g
Zsír
-
Összesen 24 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 94 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 336.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 34 mg
-
Foszfor 167 mg
-
Nátrium 80 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 136.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 100 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 18 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 44 mg
-
Retinol - A vitamin: 89 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 117 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 952 micro
Összesen
309
kcal
- 8% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 72.1 g
Zsír
-
Összesen 120 g
-
Telített zsírsav 45 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 49 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 470 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1680.8 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 75 mg
-
Kálcium 186 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 171 mg
-
Foszfor 835 mg
-
Nátrium 398 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 45.4 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 683.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 498 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 92 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 60 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 22 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 118 micro
-
Kolin: 220 mg
-
Retinol - A vitamin: 445 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 587 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4758 micro
Összesen
1540
kcal
- 8% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.3 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 35 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 124.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 62 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 50.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 37 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 33 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 44 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 353 micro
Összesen
113
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldfűszereket finomra vágjuk, és hozzáadjuk a puha vajhoz. Alaposan kikeverjük.
- Egy kisebb folpackot leterítünk a munkafelületre, belekanalazzuk a fűszeres vaja kétharmadát, majd feltekerjük, és henger alakúra formáljuk, és hűtőbe tesszük legalább egy órára. A maradék fűszervajat félretesszük.
- Az újkrumplit alaposan megmossuk, a cukkinit felkarikázzuk, a fokhagymát megpucoljuk, a retkeknek levágjuk az alját és a tetejét.
- Egy közepes tepsit kikenünk olívaolajjal, beleszórjuk az zöldségeket. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd a zöldségekre tesszük, és megkenjük maradék fűszervajjal. letakarjuk fóliával, és 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Az utolsó 10-15 percben vegyük le a fóliát, hogy szép ropogós legyen a comb.
- Tálaláskor a forró combokra vágunk egy-egy szeletet a hűtött, hengeres vajból.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 269
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 18
- Össznézettség: 19570
- Feltöltés dátuma: 2018. június 02.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Nosalty
1509 recept
Gyors tepsis egytálétel ropogós csirkecombbal és friss zöldségekkel - igazi nyár eleji finomság!