r
Nosalty Logó

Zabpehelyhes kókuszhabos linzer

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Judit69
Zabpehelyhes kókuszhabos linzer
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Tészta

Kókuszhab

Lekvár

Összesen 578 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Tészta

Kókuszhab

Lekvár

Összesen 4622 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Tészta

Kókuszhab

Lekvár

Összesen 368 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    25.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    268.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.2 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 578 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    200.9 g
  • Telített zsírsav
    136 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2150.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    237 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    317 mg
  • Foszfor
    1064 mg
  • Nátrium
    328 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    657.6 g
  • Cukor
    340 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    313.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1112 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    303 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1081 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    281 micro
  • β-crypt
    140 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    547 micro
Összesen 4622 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    16.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    171.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    25 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    86 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 368 kcal

Hozzávalók

Tészta

Kókuszhab

Lekvár

Elkészítés

Tészta

  1. A zabpelyhet aprítógépben kissé összeaprítjuk, és a többi hozzávalóval együtt egynemű tésztává gyúrjuk. Ha száraz lenne, adjunk még hozzá narancslevet.
  2. Kinyújtjuk kb fél cm-es vastagságúra, és lisztbe mártott linzer kiszúróval kiszaggatjuk, majd sütőpapíros tepsibe sorakoztatjuk.

Kókuszhab

  1. A tojásfehérjét elkezdjük habbá verni, majd félidőben hozzáadjuk a cukrot és a keményítőt, és kemény habbá verjük. Végül a kókuszreszeléket is beleforgatjuk.
  2. A krémet habzsákba töltjük, és a linzerek szélére karikát nyomunk belőle.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.

Lekvár

  1. A habkarikák közepét még melegen lekvárral megtöltjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 159
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 9203
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zabpehelyhes kókuszhabos linzer
Judit69 176 recept

Nagyon finom aprósütemény, karácsonykor mindig kerül a sütis tálra. Bármilyen lekvárt használhatunk, de a legfinomabb, hogyha házi készítésű.

Hozzávalók

Tészta

Kókuszhab

Lekvár

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...