r
Nosalty Logó

Virslis-sajtos-tojásos sült zsemle

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Virslis-sajtos-tojásos sült zsemle
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 970 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1940 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 168 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    41.8 g

Zsír

  • Összesen
    63.7 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    421 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3195.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    714 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    652 mg
  • Nátrium
    1626 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    380.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    401 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    274 mg
  • Retinol - A vitamin:
    366 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    360 micro
  • β-crypt
    68 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    946 micro
Összesen 970 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    83.5 g

Zsír

  • Összesen
    127.4 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    842 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6391 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    1428 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    202 mg
  • Foszfor
    1303 mg
  • Nátrium
    3253 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    119.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    760.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    803 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    100 mg
  • D vitamin:
    134 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    270 micro
  • Kolin:
    548 mg
  • Retinol - A vitamin:
    732 micro
  • α-karotin
    134 micro
  • β-karotin
    720 micro
  • β-crypt
    135 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1892 micro
Összesen 1940 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    554.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    282 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    223 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 168 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hozzávalókat összekeverjük egy tálban.
  2. A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejét benyomkodjuk, lyukat készítünk, majd belekanalazzuk a hozzávalókból kapott salátát.
  3. Sajttal megszórjuk, 1 tojást ráütünk.
  4. 175°C-on sütjük, míg kész nem lesz a tojás.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6409
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Próbáljátok ki, ízlés szerinti töltelékkel.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...