r
Nosalty Logó

Virslis kifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Virslis kifli
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 13% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 1802 kcal
  • 13% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 7208 kcal
  • 13% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 308 kcal
  • 13% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.9 g

Zsír

  • Összesen
    83 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3055.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    817 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    715 mg
  • Nátrium
    1302 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    198.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    120.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    314 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    189 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    167 micro
Összesen 1802 kcal
  • 13% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    231.6 g

Zsír

  • Összesen
    331.9 g
  • Telített zsírsav
    99 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    133 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    75 g
  • Koleszterin
    861 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12220.4 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    472 mg
  • Kálcium
    3269 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    354 mg
  • Foszfor
    2862 mg
  • Nátrium
    5207 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    795.1 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    483.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1258 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    72 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    758 micro
  • Kolin:
    451 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1252 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    667 micro
Összesen 7208 kcal
  • 13% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    523.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 308 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt felfuttatjuk meleg tejben pici cukorral.
  2. Majd hozzáadjuk a lisztet, a tojást, a sót, a 2 dl olajat. Jól eldolgozzuk, és kelesztjük 1 órát.
  3. Hat cipóra osztjuk. Kör alakúra kinyújtjuk, és felosztjuk 8-12 részre, mint a pizzát.
  4. Mindegyik szeletre virslidarabokat teszünk. (Én sajtdarabot is szoktam.) Feltekerjük, majd megkenjük tojással mindegyiket, illetve megszórjuk reszelt sajttal.
  5. Zsemleszínűre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 109
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 18666
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 21.

Ajánló

Még mielőtt én felosztom a tésztát, meg szoktam kenni  pici pizzakrémmel. Ezután osztom részekre, és teszem rá a virslit. A pizzakrémtől pikánsabb az íze.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A képet a recepthez a sógornőm készítette, miután megkapta tőlem a receptet, és megsütötte a család nagy örömére. Nagyon jó lett a kép, köszi!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...