r
Nosalty Logó

Vajbabos tésztarakottas

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Bonduelle
Vajbabos tésztarakottas
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 392 kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1570 kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 187 kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1080.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    347 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    96.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    396 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1647 micro
  • Lut-zea
    480 micro
Összesen 392 kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4322.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    1389 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1258 mg
  • Nátrium
    1235 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    214.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    385.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    333 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    686 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1582 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6588 micro
  • Lut-zea
    1922 micro
Összesen 1570 kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    513.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    147 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    782 micro
  • Lut-zea
    228 micro
Összesen 187 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy serpenyőben olívaolajon megfuttatjuk a vékony szeletekre vágott fokhagymát. Rádobjuk a babot és az aprított pórét, majd pár percig összepároljuk az egészet. Ekkor jöhet a konzervparadicsom, ezzel addig főzzük, míg egy kicsit veszít a levéből. (Ha írja a lasagne tészta dobozán lévő utasítás, akkor áztassuk be egy kevés vízbe a lapokat.)
  2. Egy tűzálló tálat olívaolajjal kikenünk. Rétegezzük bele a hozzávalókat: egy sor tészta, majd egy sor paradicsomos bab. A tetejére egy kis szósz és reszelt parmezán kerüljön.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük, a teteje legyen aranybarna és roppanós.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1382
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vajbabos tésztarakottas
Bonduelle 39 recept

Darált hússal gazdagíthatjuk ezt az egyszerű és nagyszerű ételt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...