r
Nosalty Logó

Túróval töltött paprika és paradicsom sütve

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Túróval töltött paprika és paradicsom sütve
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 272 kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 820 kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 46 kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    669.6 g
  • Cink
    88 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    69 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    231 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    477.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    283 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    200 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    248 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    40 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    216 micro
  • β-karotin
    2801 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    1474 micro
Összesen 272 kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    35.9 g

Zsír

  • Összesen
    37.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2008.8 g
  • Cink
    263 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    458 mg
  • Vas
    208 mg
  • Magnézium
    230 mg
  • Foszfor
    694 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.1 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1433.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    850 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    601 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    744 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    26 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    121 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    313 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    649 micro
  • β-karotin
    8403 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    13894 micro
  • Lut-zea
    4421 micro
Összesen 820 kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2 g

Zsír

  • Összesen
    2.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    113.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    39 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    37 micro
  • β-karotin
    474 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    783 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 46 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat és a paradicsomot megskalpoljuk, a paprika csumáját eltávolítjuk, a paradicsom belsejét kivájjuk.
  2. Egy keverőtálba beletesszük a túrót, a tejfölt, az aprított metélőhagymát, újhagyma zöldjét, fokhagymát, petrezselymet, chilit. Fűszerezzük, összekeverjük.
  3. A masszával megtöltjük a paprikákat. A maradékhoz hozzáadjuk a paradicsomok belsejét, megtöltjük a paradicsomokat is.
  4. Egy nagy serpenyőbe öntünk kevés olajat, belehelyezzük a paprikákat és a paradicsomokat, s előmelegített sütőben 180 C fokon hőlégkeverésen megsütjük, a végén grill fokozatra kapcsolunk.
  5. Közben félig megfőzzük a krumplikat, majd serpenyőben olajon megsütjük.
  6. Tálaláskor szedünk a tányérra 1-1 piros és sárga paprikát, paradicsomot, s 3 db krumplit.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2837
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Nem a szokásos töltött paprika.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...