r
Nosalty Logó

Trüfffeltorta trüffelcsókkal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ivancsó Dorina
Trüfffeltorta trüffelcsókkal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Kakaós Piskóta

Tömör étcsokikrém

Trüffel mousse

Rumos áztató piskótára

Csoki csurgatás

Csoki chantilly

Trüffelcsókok (bátrabbaknak)

Összesen 741 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Kakaós Piskóta

Tömör étcsokikrém

Trüffel mousse

Rumos áztató piskótára

Csoki csurgatás

Csoki chantilly

Trüffelcsókok (bátrabbaknak)

Összesen 8885 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Kakaós Piskóta

Tömör étcsokikrém

Trüffel mousse

Rumos áztató piskótára

Csoki csurgatás

Csoki chantilly

Trüffelcsókok (bátrabbaknak)

Összesen 376 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    52.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    628 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    127 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    273 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.9 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 741 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    107.5 g

Zsír

  • Összesen
    634.1 g
  • Telített zsírsav
    306 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    167 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    1670 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7535.7 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    1528 mg
  • Vas
    66 mg
  • Magnézium
    1331 mg
  • Foszfor
    3273 mg
  • Nátrium
    1183 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    706.4 g
  • Cukor
    540 mg
  • Élelmi rost
    68 mg

VÍZ

  • Összesen
    730.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2621 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    331 micro
  • K vitamin:
    80 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    155 micro
  • Kolin:
    713 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2566 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    669 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1210 micro
Összesen 8885 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    26.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    317.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 376 kcal

Hozzávalók

Kakaós Piskóta

Tömör étcsokikrém

Trüffel mousse

Rumos áztató piskótára

Csoki csurgatás

Csoki chantilly

Trüffelcsókok (bátrabbaknak)

Elkészítés

Kakaós Piskóta

  1. Az étcsokit felolvasztjuk mikróban 30 másodpercenként kevergetve
  2. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóval.
  3. A tojások fehérjét felverjük 20g cukorral.
  4. A sárgáját is felverjük a maradék cukorral, hozzáadjuk az olajat, beletesszük az olvasztott csokit is. Jól összekeverjük.
  5. A tojás fehérjét és a száraz anyagokat felváltva kanalazzuk a sárgájás masszához, óvatosan összekeverve.
  6. 24 cm sütőpapírral bélelt tortaformába tesszük, és 175 fokon megsütjük kb 25 perc alatt.
  7. Ha kihűlt, rumos áztatóval leöntjük. Tortakarikába tesszük.

Tömör étcsokikrém

  1. Összeolvasztjuk a hozzávalókat, majd kihűtjük és picit felverjük. Ne legyen túl kemény. Ráöntjük a piskótára.

Trüffel mousse

  1. Felolvasztjuk a csokit mikróban 100 g tejszínnel 30 másodpercenként kavarva.
  2. Enyhén felverjük a mascarponet, tejszínt, porcukrot, kakaót és rumot.
  3. Hozzáadjuk az olvasztott keveréket és összekeverjük.
  4. Tortára öntjük, és állni hagyjuk 1-2 órát a hűtőben.

Rumos áztató piskótára

  1. Összeforraljuk kis lábasban, forrás után 5-6 percig rotyogtatjuk.

Csoki csurgatás

  1. Mikróban összeolvasztjuk 30 másodpercenként kavargatva.
  2. A tortáról levesszük a tortakarikát, és ellezdjük befedni a csokimázzal, szélén kiskanállal picit lökdösve, hogy szépen lefolyjon az oldalán is cseppekben.
  3. Hagyjuk dermedni pár percet a hűtőben.

Csoki chantilly

  1. Összekeverünk minden hozzávalót, és habzsákba töltjük. Kis csókokat nyomkodunk a tetejére.
  2. Szitáljunk rá kakaóport.

Trüffelcsókok (bátrabbaknak)

  1. Melegítsünk össze minden hozzávalót mikróban 30 másodpercenként kavargatva.
  2. Keverjük krémesre.
  3. Hagyjuk állni hütőben 12-16 órát.
  4. Lágy marad, érdemes kesztyűben golyókat, csókokat formázni. Forgassuk kakaóporba.
  5. Díszítsük a mascarponehabok közt vegyesen a torta tetején.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 0
  • Feltöltés dátuma: 2024. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ivancsó Dorina 1 recept

Hozzávalók

Kakaós Piskóta

Tömör étcsokikrém

Trüffel mousse

Rumos áztató piskótára

Csoki csurgatás

Csoki chantilly

Trüffelcsókok (bátrabbaknak)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...