r
Nosalty Logó

Triplacsokis-pudingos muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Lolli
Triplacsokis-pudingos muffin
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 726 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 2900 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 274 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    41.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1100.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    291 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    435 mg
  • Nátrium
    217 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.3 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 726 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.6 g

Zsír

  • Összesen
    167.3 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4401.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    1162 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    508 mg
  • Foszfor
    1741 mg
  • Nátrium
    867 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    321.3 g
  • Cukor
    146 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    260.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    332 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    561 micro
Összesen 2900 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    416.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    165 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 274 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A pudinghoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Először a pudingot célszerű elkészíteni, és kitenni a hidegre, mert a többi művelet már olyan gyorsan megy, hogy mire szükség lesz a pudingra már félig ki is hűl.
  2. A tésztához a nedves anyagokat keverjük össze először. Tehát a tojásokhoz hozzáadjuk a cukrot és habosra keverjük. Ezután hozzáöntjük a joghurtot és az olajat, amivel tovább keverjük.
  3. A csokit gőz felett felolvasztjuk, és azt is a nedves anyagokhoz keverjük.
  4. Ezután a száraz anyagokat kicsit összekeverjük és hozzáönjük a nedves részhez.
  5. A muffint úgy állítjuk össze, hogy nagyjából 1 ek masszát teszünk a kapszlival kibélelt mélyedésbe, aztán rá egy fél kanál pudingot és megint tésztát.
  6. Ezután a tepsitelőmelegített sütőbe tesszük, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 157
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 23292
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 29.

Ajánló

Nekem elég sűrűre sikerült a tészta, szóval meg lehet púpozni rendesen a mélyedéseket, nem fog kifolyni. Azt, hogy átsült-e már a tészta, csak illatból gondoltam, mert tűpróbát nehézkes végezni a puding miatt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ennek a muffinnak az ötlete eredetileg Evi-t dicséri. Én csak csokisabbá tettem, illetve másképp készítettem a tésztáját, mert azt gondolom, az olaj könnyebbé tette a tésztát a sokféle csoki mellett. A párom nagyon dícsérte, ajánlom mindenkinek, aki egy vasárnap délután valami nagyon csokisat kívánna. :)

Hozzávalók

A tésztához

A pudinghoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...