r
Nosalty Logó

Töltött rántott karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Klarixa
Töltött rántott karaj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 2147 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 4295 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 273 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    105.3 g

Zsír

  • Összesen
    135.8 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    951 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3407 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    212 mg
  • Kálcium
    353 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    1309 mg
  • Nátrium
    1344 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    396.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    3231 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    172 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    592 micro
  • Kolin:
    726 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3227 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    26 micro
  • Lut-zea
    775 micro
Összesen 2147 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    210.6 g

Zsír

  • Összesen
    271.6 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    133 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    85 g
  • Koleszterin
    1903 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6813.9 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    424 mg
  • Kálcium
    706 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    2619 mg
  • Nátrium
    2689 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    243.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    792.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    6462 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    343 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1184 micro
  • Kolin:
    1451 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6454 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    53 micro
  • Lut-zea
    1551 micro
Összesen 4295 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    432.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    171 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    410 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    410 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 273 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Elkészítés

A húshoz

  1. A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, befűszerezzük.
  2. A zsömléket vízbe áztatjuk, majd a vizet kinyomkodjuk belőle.
  3. A hagymát apróra vágjuk, és a picire kockázott májjal megdinszteljük.
  4. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemléhez, majd a májkrémet, a pirospaprikát, a borsot és a sót. Jól összedolgozzuk.
  5. A hússzeletek közepébe kanalazzuk, feltekerjük, és hústűvel összetűzzük.
  6. Bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 14711
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött rántott karaj
Klarixa 22 recept

Untuk a sima rántott húst, ezért újítottam.

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...