r
Nosalty Logó

Töltött rántott karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Klarixa
Töltött rántott karaj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 2147 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 4295 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 273 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    105.3 g

Zsír

  • Összesen
    135.8 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    951 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3407 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    212 mg
  • Kálcium
    353 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    1309 mg
  • Nátrium
    1344 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    396.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    3231 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    172 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    592 micro
  • Kolin:
    726 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3227 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    26 micro
  • Lut-zea
    775 micro
Összesen 2147 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    210.6 g

Zsír

  • Összesen
    271.6 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    133 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    85 g
  • Koleszterin
    1903 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6813.9 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    424 mg
  • Kálcium
    706 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    2619 mg
  • Nátrium
    2689 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    243.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    792.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    6462 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    343 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1184 micro
  • Kolin:
    1451 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6454 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    53 micro
  • Lut-zea
    1551 micro
Összesen 4295 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    432.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    171 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    410 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    410 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 273 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Elkészítés

A húshoz

  1. A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, befűszerezzük.
  2. A zsömléket vízbe áztatjuk, majd a vizet kinyomkodjuk belőle.
  3. A hagymát apróra vágjuk, és a picire kockázott májjal megdinszteljük.
  4. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemléhez, majd a májkrémet, a pirospaprikát, a borsot és a sót. Jól összedolgozzuk.
  5. A hússzeletek közepébe kanalazzuk, feltekerjük, és hústűvel összetűzzük.
  6. Bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 14700
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött rántott karaj
Klarixa 22 recept

Untuk a sima rántott húst, ezért újítottam.

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek