r
Nosalty Logó

Töltött paprika 3. (rizs nélküli)

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Glaser
Töltött paprika 3. (rizs nélküli)
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 428 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 857 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 80 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    27.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    720.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    370 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    415.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    155 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    186 micro
  • β-karotin
    1015 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    868 micro
Összesen 428 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.9 g

Zsír

  • Összesen
    43.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    306 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1441.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    741 mg
  • Nátrium
    341 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.5 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    831.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    272 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    310 mg
  • D vitamin:
    76 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    328 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    372 micro
  • β-karotin
    2030 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    1736 micro
Összesen 857 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    187 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    711 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 80 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felhevített olajban megpirítjuk a lisztet, hozzakeverjük az apróra vágott hagymát és zellert, és felengedjük ¼ l vizzel. Beletesszük a félbevágott paradicsomokat, sóval, cukorral ízesítjük. 10 percig forraljuk.
  2. A darált húst összegyúrjuk a tojással és a zsemlemorzsával. Sózzuk, borsozzuk, majd a kimagozott paprikákba töltjük. A forrásban levő mártásba tesszük, és lassú tűzön 25-30 percig forraljuk.
  3. A megfőtt paprikákat kiszedjük, a mártást turmixoljuk. A paprikákat visszatéve még egyszer felforraljuk.
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 18767
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 15.

Ajánló

Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A receptre a "Főzzünk magyarul" című könyvben akadtam. Annyit változtattam rajta, hogy az előírt főtt rizst kihagytam, helyette zsemlemorzsával készítettem a hústölteléket.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...