r
Nosalty Logó

Töltött krumplis tészta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Maria.
Töltött krumplis tészta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
sörös
  • 10% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Összesen 644 kcal
  • 10% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Összesen 3862 kcal
  • 10% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Összesen 381 kcal
  • 10% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    43 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1059.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    727 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    40 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    302 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 644 kcal
  • 10% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    88.4 g

Zsír

  • Összesen
    257.8 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    102 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    411 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6358.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    765 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    925 mg
  • Nátrium
    4360 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    293 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    239.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    739 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    72 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    221 mg
  • Retinol - A vitamin:
    726 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    162 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 3862 kcal
  • 10% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    625.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    429 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    178 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 381 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A hozzávalókból síma tésztát gyúrunk (olyan tészta, mint a krumplis gombóc).
  2. Széttsodorjuk 0,5 cm vastagságúra, és 8x6 cm-es téglalapokra vágjuk.
  3. Megtöltjük a sajt-sonka-virsli (vagy amivel szeretnénk, ízlés szerint) valamelyikével, és összenyomjuk a végeket úgy, hogy sütés közben ne folyjon ki belőle a sajt.
  4. Forró olajban/zsírban kisütjük (akinek van fritőze, az abban is kisütheti öket).
  5. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat/zsírt leitassuk róluk.
  6. Ebből az adagból kb. 30 db lesz (attól függ, milyen nagyokra csináljuk).
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 164
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 17330
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 16.

Ajánló

Sört kínálhatunk mellé (felnőtteknek).

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a varecha.sk oldalán találtam. Az eredeti receptben van élesztő is, de mivel nekem épp nem volt otthon élesztőm, elkészítettem anélkül, nagyon finom lett így is. A fiamnak virslivel töltöttem meg, mert ő a hot-dog imádója. A férjemnek sajtal és sonkával, mert ő meg viszont a sajtos dolgokat szereti. Így mindenki a maga kedvére ehetett.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...