r
Nosalty Logó

Töltött kaliforniai paprika Puszedli konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Puszedli ^-^
Töltött kaliforniai paprika Puszedli konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 286 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1142 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 66 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    778.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    386 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    339.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    211 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    957 micro
  • β-crypt
    236 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    212 micro
Összesen 286 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    118.9 g

Zsír

  • Összesen
    49.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    318 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3115.7 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    516 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    229 mg
  • Foszfor
    1544 mg
  • Nátrium
    617 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.7 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1358.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    549 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    842 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    291 micro
  • Kolin:
    450 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    3827 micro
  • β-crypt
    943 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    848 micro
Összesen 1142 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    182.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 66 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát felkockázzuk, dinszteljük pici olívaolajban, belerakjuk a darált húst, a megtisztított, felkockázott gombát, fűszerezzük.
  2. A paprikákat félbevágom, kicsumázzuk, és berakjuk a sütőbe 180 C fokon 10 percre.
  3. Majd kivesszük, belerakjuk a darált husis tölteléket, tetejére light sajtot vagy paradicsomot rakunk, majd 10 percre 200 fokon a sajtot megpirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1034
  • Feltöltés dátuma: 2019. november 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött kaliforniai paprika Puszedli konyhájából
Puszedli ^-^ 12 recept

Gyorsan elkészíthető, finom, étel :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...