r
Nosalty Logó

Töltött kaliforniai paprika paradicsomszósszal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Little Chef
Töltött kaliforniai paprika paradicsomszósszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Előkészületek

Hozzávalók a töltelékhez

Hozzávalók a szószhoz

Összesen 300 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Előkészületek

Hozzávalók a töltelékhez

Hozzávalók a szószhoz

Összesen 1198 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Előkészületek

Hozzávalók a töltelékhez

Hozzávalók a szószhoz

Összesen 73 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1316.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    283 mg
  • Nátrium
    805 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    328.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    280 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    133 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    100 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1972 micro
  • β-crypt
    463 micro
  • Likopin
    4602 micro
  • Lut-zea
    431 micro
Összesen 300 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.9 g

Zsír

  • Összesen
    66.9 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    442 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5266.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    600 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    191 mg
  • Foszfor
    1132 mg
  • Nátrium
    3221 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.9 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1313.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1120 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    533 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    399 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    309 micro
  • Kolin:
    405 mg
  • Retinol - A vitamin:
    381 micro
  • α-karotin
    94 micro
  • β-karotin
    7886 micro
  • β-crypt
    1853 micro
  • Likopin
    18409 micro
  • Lut-zea
    1725 micro
Összesen 1198 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    318.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    478 micro
  • β-crypt
    112 micro
  • Likopin
    1115 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

Előkészületek

Hozzávalók a töltelékhez

Hozzávalók a szószhoz

Elkészítés

Előkészületek

  1. Megmossuk a paprikákat.
  2. Félbevágjuk, ezután eltávolítjuk a csumáját a magokkal együtt.
  3. A paprikák belsejét jól megsózzuk.

Hozzávalók a töltelékhez

  1. A száraz zsemlét beáztatjuk langyos vízbe.
  2. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, megpirítjuk a hagymát, gombát és a petrezselymet, majd hagyjuk kihűlni.
  3. Míg a gombás keverék kihűl, addig összeállítjuk a húsmasszát: A darált húst egy edénybe tesszük, a tojást egy villával felverjük, majd hozzáadjuk. A zsemléből alaposan kinyomkodjuk a vizet, majd egy villa segítségével szétnyomkodjuk. és hozzáadjuk a masszához.
  4. Miután kihűlt a gombás keverékünk, azt is hozzáadjuk a húshoz, majd sóval, borssal és fűszerpaprikával fűszerezzük.
  5. Ha mindezzel kész vagyunk, megtöltjük a paprikákat, majd egy tűzálló tálba helyezzük őket. Betoljuk az előmelegített sütőbe.
  6. Mielőtt a paprikák készen lennének, megszórjuk a tetejüket sajttal.

Hozzávalók a szószhoz

  1. A hozzávalókat egy kis fazékba tesszük, néha megkeverjük, és megvárjuk, míg felforr.
  2. Levesszük a tűzről, és a tűzálló tálba helyezett paprikák alá öntjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1852
  • Feltöltés dátuma: 2019. március 05.

Ajánló

Köretként rizst tudok ajánlani.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött kaliforniai paprika paradicsomszósszal
Little Chef 4 recept

Az iskolában egyik hétfő reggeli főzésórán ezt az isteni receptet kellett elkészíteni, ott is, illetve itthon is nagy sikere volt ennek az ételnek. :)

Hozzávalók

Előkészületek

Hozzávalók a töltelékhez

Hozzávalók a szószhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...