r
Nosalty Logó

Töltött csirkecombok Konyhatündérkétől

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Konyhatündérke
Töltött csirkecombok Konyhatündérkétől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1058 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4234 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 138 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    43.6 g

Zsír

  • Összesen
    79.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    316 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1248.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    484 mg
  • Nátrium
    468 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    404.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    198 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    916 micro
  • β-crypt
    68 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1339 micro
Összesen 1058 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    174.6 g

Zsír

  • Összesen
    318.6 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    137 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    95 g
  • Koleszterin
    1266 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4992.8 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    247 mg
  • Kálcium
    559 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    337 mg
  • Foszfor
    1938 mg
  • Nátrium
    1872 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    141.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1616.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    768 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    76 mg
  • C vitamin:
    208 mg
  • D vitamin:
    135 micro
  • K vitamin:
    791 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    411 micro
  • Kolin:
    857 mg
  • Retinol - A vitamin:
    451 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    3666 micro
  • β-crypt
    272 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5355 micro
Összesen 4234 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    162.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    174 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, és megtisztítjuk.
  2. A töltelékhez a kenyeret vízbe áztatjuk. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk.
  3. A hagymát apróra vágjuk, és a fokhagymával (amit fokhagymanyomón áttörtünk) üvegesre pirítjuk kevés olajon. Ételízesítővel és borssal fűszerezzük.
  4. Mikor levettük a tűzről, pirospaprikát is szórunk rá.
  5. A kenyeret kinyomkodjuk, és az apróra vágott petrezselyemzöldhöz adjuk. Hozzáadjuk a pirított, fűszerezett hagymát is. Valamint apró kockára vágjuk a paprikákat, és azt is jól hozzádolgozzuk. Ha valakinek nem állna össze, egy evőkanál zsemlemorzsát tehet bele. Hozzáadjuk a tojásokat is, és jól összedolgozzuk a tölteléket.
  6. A húsokat a bőrük alatt megtöltjük a töltelékkel. A széleit összevarrjuk, vagy pedig fogpiszkálóval összetűzdeljük. A tepsibe pici olajat öntünk, és egy kis sört vízzel hozzáöntünk. A combokat belehelyezzük, és megszórjuk sült csirke fűszerkeverékkel.
  7. Lefedjük. Sütőbe tesszük. Lassú tűzön sütjük. Mikor szinte az egész folyadék lefő, akkor levesszük a tetejét. Innentől kezdve mindig sörrel locsoljuk, és lefedetlenül sütjük tovább. Addig locsolgatjuk, míg készre nem sül. Én amerikai krumpli fűszerkeverékkel szórtam meg a krumplit sütés előtt, és úgy sütöttem ki. Ezzel tálaljuk
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 135
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 85825
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Konyhatündérke 24 recept

Ebédre, vendégváró főételként kiváló. A kétszínű paprika feldobja a tölteléket, mutatóssá teszi, mindamellett nagyon finom is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...