Töltött csirke ahogy Edit készíti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
VnéEdit
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
210 °C
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
Hozzávalók:
A raguhoz:
-
15g vöröshagyma5 kcal
-
2g fokhagyma2 kcal
-
12 kcal
-
25g vargánya gomba5 kcal
-
27g sárgarépa10 kcal
-
20g csemegeuborka5 kcal
-
25g sajt88 kcal
-
20g pritaminpaprika4 kcal
A csirke pácolásához:
-
2g mustár1 kcal
Összesen
522
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
Hozzávalók:
A raguhoz:
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
9g fokhagyma12 kcal
-
71 kcal
-
150g vargánya gomba32 kcal
-
160g sárgarépa58 kcal
-
120g csemegeuborka28 kcal
-
150g sajt528 kcal
-
120g pritaminpaprika26 kcal
A csirke pácolásához:
-
10g mustár6 kcal
Összesen
3133
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
Hozzávalók:
A raguhoz:
-
3.7g vöröshagyma1 kcal
-
0.4g fokhagyma0 kcal
-
0.3g napraforgó olaj3 kcal
-
6.2g vargánya gomba1 kcal
-
6.6g sárgarépa2 kcal
-
1 kcal
-
6.2g sajt22 kcal
-
1 kcal
A csirke pácolásához:
-
0.4g mustár0 kcal
Összesen
128
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 41.1 g
Zsír
-
Összesen 36 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 167 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 984.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 33 mg
-
Kálcium 199 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 52 mg
-
Foszfor 398 mg
-
Nátrium 298 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 203.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 377 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 121 mg
-
Retinol - A vitamin: 153 micro
-
α-karotin 829 micro
-
β-karotin 2241 micro
-
β-crypt 81 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 72 micro
Összesen
522
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 246.6 g
Zsír
-
Összesen 215.7 g
-
Telített zsírsav 73 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 86 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 40 g
-
Koleszterin 1001 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5908.7 g
-
Cink 20 mg
-
Szelén 197 mg
-
Kálcium 1193 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 311 mg
-
Foszfor 2387 mg
-
Nátrium 1787 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 42 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 1223.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2263 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 163 mg
-
D vitamin: 150 micro
-
K vitamin: 45 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 82 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 206 micro
-
Kolin: 725 mg
-
Retinol - A vitamin: 916 micro
-
α-karotin 4971 micro
-
β-karotin 13446 micro
-
β-crypt 485 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 431 micro
Összesen
3133
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.2 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 41 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 244.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 99 mg
-
Nátrium 74 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 50.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 94 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 38 micro
-
α-karotin 206 micro
-
β-karotin 556 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 18 micro
Összesen
128
kcal
Hozzávalók
Hozzávalók:
A raguhoz:
-
3 gerezd fokhagyma
-
1 ek napraforgó olaj
-
15 dkg sajt
-
1 kis db pritaminpaprika
A csirke pácolásához:
-
1 ek mustár
Elkészítés
Hozzávalók:
- Egy egész csirkét kicsontozunk, a szárnyait levágjuk, a hátát eltávolítjuk, a combokat és a melleket is kifilézzük. Lesz 2 fél csirkénk.
- A csontokból levest főzünk.
- Mustárral lekenjük. A két fél csirkét, ami szépen egybefüggően maradt, sózzuk, borsozzuk, mustárral a belső felét megkenjük. Erre reszelt sajtot szórunk.
- Elkészítjük a ragut, míg pácolódik a hús. Olajon a vöröshagymát megdinszteljük, és az előkészített, apróra vágott többi hozzávalókkal készre sütjük. Kissé hűlni hagyjuk, és az egyik fél csirkére ráterítjük, reszelt sajttal megszórjuk. A másik féllel betakarjuk.
- Egy hálóba tesszük, alufóliával betakarjuk, és olajjal kent tepsire fektetjük. 210 fokon 50 percig fólia alatt sütjük, majd levesszük a fóliát, és aranysárgára, készre sütjük.
- Amikor kihűl, szépen fel lehet szeletelni.
- Sütés hőfoka: 210 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 70 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 19
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 4386
- Feltöltés dátuma: 2015. február 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
VnéEdit
295 recept
Fantasztikusan finom, töltelékkel ellátott, zamatos töltött csirke. Hidegen felszeletelve bármely alkalomkor megállja a helyét.