r
Nosalty Logó

Tiramisu-brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szarka Bettina
Tiramisu-brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Brownie

Krém:

Egyebek:

Összesen 714 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Brownie

Krém:

Egyebek:

Összesen 7155 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Brownie

Krém:

Egyebek:

Összesen 334 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    51.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    404.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.8 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    70 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    273 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    269 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 714 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    103.1 g

Zsír

  • Összesen
    514 g
  • Telített zsírsav
    231 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1614 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4041.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    699 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    835 mg
  • Foszfor
    1699 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    567.7 g
  • Cukor
    378 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    700.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2735 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    274 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    704 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2686 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    589 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1077 micro
Összesen 7155 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    24 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    188.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 334 kcal

Hozzávalók

Brownie

Krém:

Egyebek:

Elkészítés

Brownie

  1. Az étcsokit és a vajat vízgőz felett felolvasztjuk
  2. A tojásokat kihabosítjuk a kristálycukorral. Majd hozzákeverjük a felolvasztott vajat és csokit.
  3. A masszához hozzádjuk a többi száraz hozzávalót.
  4. A masszát egy keretbe simítjuk, és 170 fokon kb 25 percig sütjük. Én 18x25cm nagyságú keretet használtam.

Krém:

  1. A hideg mascarponehoz hozzáadjuk a rumaromát és picit elvegyítjük benne.
  2. A hideg habtejszínnel, a porcukorral és a habfixàlóval kemény habbá verjük. (Előzőleg nem kell a habtejszínt habbá verni)
  3. A krém kicsivel több mint a felét egy habzsákba töltjük, a maradék krémet pedig a babapiskóta alá kenjük majd.

Egyebek:

  1. Az elkészült browniet kiveszzük a keretből, majd ha kihűlt, visszatesszük rá a keretet.
  2. A habzsákból kimaradt krémmel megkenjünk a browniet.
  3. 3. Kávéba mártott babapiskótával beborítjuk a krémet.
  4. Végül a habzsákba töltött krémmel kidíszítjük a sütinket és megszórjuk kakaóporral. Én St. honoreé díszítő csövet használtam.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 18x25
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 2
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 2
  • Feltöltés dátuma: 2024. december 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tiramisu-brownie
Szarka Bettina 4 recept

A tiramisu családi kedven nálunk. Nemrég láttam egy receptet, ahol a brownieval párosították, és gondoltam, kipróbálom. Nagyon finom lett.

Hozzávalók

Brownie

Krém:

Egyebek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...