r
Nosalty Logó

Tiramisu ahogy pamarika készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tiramisu ahogy pamarika készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A piskótához

A babapiskótához

Az összeállításhoz

Összesen 758 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A piskótához

A babapiskótához

Az összeállításhoz

Összesen 4548 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A piskótához

A babapiskótához

Az összeállításhoz

Összesen 195 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    53.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    765.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    184 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    156.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    362 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    253 mg
  • Retinol - A vitamin:
    357 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    409 micro
Összesen 758 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    153.1 g

Zsír

  • Összesen
    318.3 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    2355 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4591.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    1143 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    504 mg
  • Foszfor
    1650 mg
  • Nátrium
    1102 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    275.9 g
  • Cukor
    93 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    936.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2169 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    512 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    265 micro
  • Kolin:
    1517 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2144 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2454 micro
Összesen 4548 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    195 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    92 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A babapiskótához

Az összeállításhoz

Elkészítés

A piskótához

  1. 6 tojásból piskótatésztát készítünk. 4 tojásból pedig babapiskótát (recept itt).
  2. A vaníliapudingot felfőzzük 3 dl tejben, édesítjük, és kihűtjük. Hozzáadjuk a mascarpone sajtot, és alaposan kikeverjük.
  3. 2 dl feketekávéhoz öntünk fél dl tejet, kevés vanília- és rumaromát, valamint folyékony édesítőszert ízlés szerint. Ebbe a folyadékba mártogatjuk a babapiskótákat majd.
  4. A kihűlt piskótára kenjük a krém felét, kakaóport szórunk rá, majd rátesszük a megmártott babapiskótát, majd ismét a krémet, és kakaóval megszórjuk.
  5. A tejszínt kemény habbá verjük 2 habfixálóval, és a sütemény tetejére simítjuk. Végül kakaóporral szórjuk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28x34
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 167
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 28831
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a finom édességet cukorbetegek és fogyókúrázók is fogyaszthatják.

Hozzávalók

A piskótához

A babapiskótához

Az összeállításhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...