r
Nosalty Logó

Tésztában sült sertésvagdalt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Regnum
Tésztában sült sertésvagdalt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 517 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3096 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.1 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    802.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    406 mg
  • Nátrium
    253 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    139.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    160 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    178 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 517 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    240.4 g

Zsír

  • Összesen
    172 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1032 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4814.4 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    277 mg
  • Kálcium
    286 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    264 mg
  • Foszfor
    2439 mg
  • Nátrium
    1519 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    839.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    960 mg
  • Retinol - A vitamin:
    187 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    1065 micro
  • β-crypt
    258 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1260 micro
Összesen 3096 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    319.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 206 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajszeleteket apró kockákra vágjuk fel. Majd öntsük egy nagy keverőtálba, és adjuk még hozzá a darált sertéshúst is.
  2. Erre jöhet a zúzott fokhagyma, dinsztelt hagyma, egy vízbe áztatott zsemle összemorzsolva, aztán fűszerezzük a fűszerpaprikával, majoránnával, szárított petrezselyemmel. Majd törjünk rá az egészre egy tojást, és sózzuk meg a húst. Ezután pedig keverjük jól össze az egészet, hogy szép masszát kapjunk.
  3. Egy sütőformát vajazzunk ki, és egy leveles tésztával béleljük szépen ki.
  4. Aztán töltsük meg a húsos töltelékkel az egészet, és a legvégén szépen fedjük be a tetejét is.
  5. Vágjunk 3 apró "szellőzőnyílást" a tésztába, és egy tojássárgájával kenjük szépen át a tésztát.
  6. Tegyük 160 fokra előmelegített sütőbe másfél órára. Sütés után várjunk vele legalább 20 percet, mielőtt felvágnánk, de a legjobb, ha teljesen kihűlt, mert úgy szebb szeleteket lehet vágni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 6455
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az angolok egyik nagy kedvence a különféle húsos pite. Amennyiben szeretnénk gyorsabban és egyszerűbben a húsos pitéhez hasonló ételt az asztalra varázsolni, akkor ezzel a recepttel nem lehet mellényúlni!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...