r
Nosalty Logó

Tepsis hús Labopetra konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
labopetra
Tepsis hús Labopetra konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1112 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 4445 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 226 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    79.8 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    379 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1871.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    415 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    795 mg
  • Nátrium
    471 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    267.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    225 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    271 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 1112 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    275.4 g

Zsír

  • Összesen
    319.1 g
  • Telített zsírsav
    126 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    127 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    1515 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7484.7 g
  • Cink
    39 mg
  • Szelén
    399 mg
  • Kálcium
    1659 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    306 mg
  • Foszfor
    3180 mg
  • Nátrium
    1883 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    1069.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    899 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    951 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    1084 mg
  • Retinol - A vitamin:
    890 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    513 micro
Összesen 4445 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    379.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felszeletelt húst kissé kiverjük, és fokhagymás sós-borsos tejbe áztatjuk.
  2. A tojást felverjük a tejjel, majd a hússzeleteket először lisztbe, majd tojásba, végül reszelt sajtba forgatjuk, és kiolajozott tűzálló tálba rétegezzük.
  3. A maradék tojást elkeverjük a maradék sajttal és a tejföllel, és a húsra öntjük.
  4. Középmeleg sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7537
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tepsis hús Labopetra konyhájából
labopetra 65 recept

A rakott csirkemell receptje adta az ötletet ennek a sajtos-tejfölös húsnak az elkészítéséhez.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...